9. 3. 2023
Finanční trendy

Pojištění a financování vozidel

Chystáte se pořídit si osobní nebo firemní vozidlo?

Ať už se jedná o sportovní vůz, dodávku nebo rodinné vozidlo, finanční specialisté z GFS vám rádi pomohou s možností financování automobilu a jeho nejlepšího pojištění.

Co se týká financování, tak nejdříve specialisté s vámi proberou všechny vaše možnosti a společně najdou vhodný typ financování. Vždy zde aplikují individuální přístup dle situace klienta. Existuje několik cest, kterými je možné se vydat: nastavení plánu z vašeho rodinného rozpočtu, díky kterému by bylo možné si potřebnou částku naspořit, dále je možné využít úvěru u banky nebo zajistit vozidlo přes leasing.

Následně s vámi prokonzultují možnosti pojištění vašeho vozidla. Díky širokému portfoliu našich partnerských pojišťoven mohou vybrat přesně ten produkt, který pro vás bude nejvýhodnější. Dle vašich požadavků pomohou nastavit správné limity pojištění, zvolí pojištění, které bude korespondovat s tím, co od něj (budoucí) majitel potřebuje a vše mu vysvětlí, aby mohl vozidlo bez starostí používat. Ne vždy je potřeba mít komplexní pojištění, ale stačí některé základní položky. Samozřejmě mimo povinné ručení je doporučeno mít i havarijní pojištění. Rádi vám pomohou i s revizí vašeho stávajícího pojištění, které je dobré každý rok aktualizovat.

Neváhejte se ozvat a naši specialisté vám povědí více!

Sdílej článek

Podobné články


15. 9. 2022
Pojištění vozidel je velmi důležité, a proto záleží na tom, abyste si vybrali to správné.

Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.