15. 9. 2022
Finanční trendy

Připojištění vozidel

Pojištění vozidel je velmi důležité, a proto záleží na tom, abyste si vybrali to správné.

Jak jistě víte, tak tento produkt rozdělujeme na tři druhy: povinné ručení, havarijní a doplňková připojištění.

V tomto článku se zaměříme na připojištění vozidel, protože u něj je potřeba si více promyslet, co by se vám z něj reálně hodilo.

Připojistit si můžete: čelní a výhledová skla, zavazadla, poškození vozidla zvířetem, sportovní výbavu, pronájem náhradního vozidla, extra asistenční služby, úraz řidiče i spolucestujících nebo odcizení vozidla.

A dále také můžeme zařídit GAP. S pojištěním GAP vaše vozidlo „neztrácí“ v čase svou cenu. Pojištění kryje rozdíl mezi obvyklou cenou vozidla v době pojistné události a pořizovací cenou vozidla v případě odcizení nebo totálního poškození vozidla.

Určitě není potřeba si zařizovat všechny. Naši finanční specialisté si s vámi rádi sjednají schůzku a doporučí, co se vám vyplatí a co je ve vaší situaci spíše zbytečné. Samozřejmě se na nás můžete obrátit i pokud potřebujete zařídit povinné nebo havarijní pojištění.

Ať už si pořizujete nové vozidlo nebo byste rádi zrevidovali vaši současnou pojistku, jsme tu pro vás.

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.